Grano Salis NetworkGrano SalisGranoChatMusicalise-KnihyModlitbyD K DKřesťANtiqC H M IMOSTYNotabeneECHO 
Vítejte na Grano Salis
Hledej

Je a svátek má Věra.   Vytvoření registrace
  Článků < 7 dní: 9, článků celkem: 16833, komentáře < 7 dní: 473, komentářů celkem: 441910, adminů: 60, uživatelů: 5267  
Vyzkoušejte
Jednoduché menu

Úvodní stránka

Archiv článků

Protestantské církve

Veřejné modlitby

Zpovědnice

e-Knihovna

e-Knihy pro mobily

Kam na internetu

Soubory ke stažení

Recenze

Diskusní fórum

Tvůj blog

Blogy uživatelů

Ceny Zlatá Perla

Ceny Zlatá Slza

Doporučit známým

Poslat článek

Tip na Vánoční dárek:

Recenze
Obsah
OBJEDNAT

GRANO MUSICALIS

Hudební portál
GRANO MUSICALIS
mp3 zdarma

Velký pátek

Vzkříšení

Pravidla

Kdo je online
Právě je 316 návštěvník(ů)
a 0 uživatel(ů) online:

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde

Polemika

Přihlášení

Novinky portálu Notabene
·Selhání pøedstavitelù Jižních baptistù pøi ochranì obìtí sexuálního zneužívání
·Sbor Bratrské jednoty baptistù v Lovosicích vstoupil do likvidace
·Informace z jednání Výkonného výboru BJB dne 10. kvìtna 2022
·JAS 50 let: Adrian Snell, trièko a beatifikace Miloše Šolce
·Online pøenosy ze setkání všech JASákù k 50. výroèí pìveckého sboru JAS
·Prohlášení tajemníka Èeské evangelikální aliance k ruské agresi na Ukrajinì
·Jak se pøipravit na podzimní vlnu?
·Kam se podìly duchovní dary?
·Bratrská jednota baptistù se stala èlenem Èeské eavngelikální aliance
·Patriarcha Kirill v Západu vidí semeništì zla a sní o vizi velkého Ruska

více...

Počítadlo
Zaznamenali jsme
120934066
přístupů od 17. 10. 2001

granosalis.cz :: Zobrazit téma - Brusle a Magdaleno
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Brusle a Magdaleno
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 5:03 pm    Předmět: Brusle a Magdaleno Citovat

Budete-li na každý příspěvek, zvěstující Boží Slovo, Slovo života, reagovat oponováním tomu Slovu, polemizováním s Božím Slovem, nastanou tyto možnosti:
1. Boží Slovo vám nebude moci prospět.
2. Uvědomte si, že se tím stavíte proti Bohu místo přijetí Jeho milosrdenství a milosti.
3. Katedrála nebude tím, čím má podle Boha být, nýbrž opakem, který nikoho pro Boha nezíská.
4. Nebudu se na tom moci podílet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 6:34 pm    Předmět: Citovat

Willy, co se to s Tebou prosím Tě děje?
To je vyhrožování, nebo opět špatně vnímám?
Kde konkrétně opakovaně oponuji Božímu slovu?
Dosud jsem 1-2 dny oponovala duchovní manipulaci a v rámci diskuse Ti to upřímně sdělila - a od toho jsou diskusní fóra , včetně křesťanských - sdílení.
Máme v Katedrále svobodu slova na základě svobody svědomí a vnímání Ježíšova slova, nebo co od Katedrály očekáváš?

Brusle7
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 6:50 pm    Předmět: Citovat

brusle7 napsal:
Willy, co se to s Tebou prosím Tě děje?
To je vyhrožování, nebo opět špatně vnímám?
Kde konkrétně opakovaně oponuji Božímu slovu?
Dosud jsem 1-2 dny oponovala duchovní manipulaci a v rámci diskuse Ti to upřímně sdělila - a od toho jsou diskusní fóra , včetně křesťanských - sdílení.
Máme v Katedrále svobodu slova na základě svobody svědomí a vnímání Ježíšova slova, nebo co od Katedrály očekáváš?

Brusle7

Co se děje se mnou? Já Božímu Slovu neoponuji, já Boží Slovo žiju a zachovávám. Máte-li svobodu Božímu Slovu oponovat, já takovou svobodu nemám.
Ne, co od Katedrály očekávám já, nýbrž co od Katedrály očekává Pán Ježíš, by ses měla ptát. Nemám jiné očekávání, nemám jinou touhu než Pán Ježíš, On a já jsme jedno.
Dosud jsem 1-2 dny oponovala duchovní manipulaci... A kdo s tebou manipuloval a jak? A jak jsi na to přišla, kdo ti to řekl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 8:22 pm    Předmět: Citovat

Vnímám, Willy, zkoušky naší VÍRY... Která - je-li postavena na Kristových základech, tak ji zkoušky posílí a sjednotí v Kristu...

Pán Ježíš chce Kristův pokoj v Katedrále, který je plodem / ovocem / Jeho slova.
A určitě nechce, abychom se napomínali ve smyslu, kdo má nebo nemá "lepší" víru, protože by to bylo absurdní u JEHO VLASTNÍCH Božích dětí.

Ani nevidím nikoho v Katedrále, kdo oponuje Božímu slovu.
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 10:38 pm    Předmět: Citovat

Mé svědomí mne z ničeho takového, o čem tady píše Willy neobviňuje..
Chci se líbit Bohu, ne lidem
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2023 4:45 am    Předmět: Galatským 5 /Ovoce Božího Ducha Citovat

Z Božího slova - Galatským 5:

1- Tu svobodu nám vydobyl Kristus. Stůjte proto pevně a nedejte si na sebe znovu vložit otrocké jho.

13- Vy jste byli povoláni ke svobodě, bratří. Jen nemějte svobodu za příležitost k prosazování sebe, ale služte v lásce jedni druhým.
14- Vždyť celý zákon je shrnut v jednom slově: Milovati budeš bližního svého jako sebe samého!
15- Jestliže však jeden druhého koušete a požíráte, dejte si pozor, abyste se navzájem nezahubili.
16- Chci říci: Žijte z moci Božího Ducha, a nepodlehnete tomu, k čemu vás táhne vaše přirozenost.
17- Touhy lidské přirozenosti směřují proti Duchu Božímu, a Boží Duch proti nim. Jde tu o naprostý protiklad, takže děláte to, co dělat nechcete.
18- Dáte-li se však vést Božím Duchem, nejste už pod zákonem.

22- Ovoce Božího Ducha však je láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost,
23- tichost a sebeovládání. Proti tomu se zákon neobrací.

24- Ti, kteří náležejí Kristu Ježíši, ukřižovali sami sebe se svými vášněmi a sklony.
25- Jsme-li živi Božím Duchem, dejme se Duchem také řídit.
26- Nehledejme prázdnou slávu, nebuďme jeden k druhému vyzývaví, nezáviďme jeden druhému.
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2023 9:04 am    Předmět: Citovat

Amen ❤
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2023 7:04 am    Předmět: dodatek k tématu po měsíci - 22.8.2023 - směr Citovat

Magdalena07 napsal:
Mé svědomí mne z ničeho takového, o čem tady píše Willy neobviňuje..
Chci se líbit Bohu, ne lidem

Milá Magdaleno, všimla jsem si, že už přesně před měsícem (22.7.2023, kdy jsou datovány příspěvky v tomto předchozím vláknu) - jsem výše naznačovala vnímání duchovní manipulace a vyhrožování (Božím slovem).

Stále jsem doufala, že to není mezi křesťany možné...

Ano, zmýlila jsem se v člověku (z nedostatečného předchozího poznání) - a za to se všem tady omlouvám. Mrzí mne jak má mýlka, tak důsledky pro Katedrálu.

Je třeba začít znovu. Máme jen dvě možnosti, pokud chceme Katedrálu zachovat: Sama odstoupit ze správy Katedrály, jak jsem se Vás už ptala a radila se s Vámi (což tady většina z Vás nechce), nebo udělat výměnu ostatních moderátorů.

Bůh časem znovu ukáže, zda jdeme správnou cestou. Budu se těšit na "Cestu s Ježíšem" - i na správné odbočování po záhybech a křižovatkách, pokud to bude třeba.

22.8.2023
Brusle7
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2023 8:11 am    Předmět: Citovat

Věříme, že na Cestě s Ježíšem se budeme setkávat s těmi, kteří mají Pána na prvním místě v životě a své bližní na místě druhém.
Že to bude o souznění těch, kteří prošli a stále procházejí nástrahami Nepřítele , o sdíělování si navzájem, jakým zázrakem jim Bůh pomohl a pomáhá.
Naše setkávání by mělo být založeno na Boží lásce a vzájemné důvěře

Pane, zůstaň s námi, neboť se připozdívá
Frantisek100
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2023 9:45 am    Předmět: Citovat

mají Pána na prvním místě v životě a své bližní na místě druhém.

Víra v Ježíše patří do oblasti duchovní. Ale naší blízcí jsou to vzácné, co máme od Boha a co nám dává zase jinou radost tady na zemi. To jsou dvě věci, které nelze porovnávat. Jinak se stanu člověkem, kterým svým blízkým dá najevo, že je ani nepotřebuje, protože má Pána atd. Takhle se působí v sektách, kde „duchovní“ věci jdou na první místo. Nechci být fanatikem, a proto je mi jasné, že sem nepatřím.

Magdaléna se už dávno jasně o mně vyjádřila. Smažte všechny články a příspěvky o mně jako u Myslivce a raději mne zablokujte. Nevidím v Katedrále smysl. A té ostudy na Granu je až příliš. Nikdo sem kromě Cizince chodit nebude. Brusle se s tím musí smířit a najde jiný způsob sdílení, třeba formou setkání na skype, které může být i hlasové a obrazové a tím bližší. Navíc tam se připojí jen ti, kterým to dovolí. Tady je to jen smutné divadlo pro všechny. Emailové adresy má. Děkuji za vše Brusli a věřím, že se s tím smíří.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: čt srpen 24, 2023 5:28 pm    Předmět: Re: Brusle a Magdaleno Citovat

Willy napsal:
Budete-li na každý příspěvek, zvěstující Boží Slovo, Slovo života, reagovat oponováním tomu Slovu, polemizováním s Božím Slovem, nastanou tyto možnosti:
2. Uvědomte si, že se tím stavíte proti Bohu místo přijetí Jeho milosrdenství a milosti.
3. Katedrála nebude tím, čím má podle Boha být, nýbrž opakem, který nikoho pro Boha nezíská.

5. vaše "katedrála" je či bude ubohá karikatura - bez Boha, bez obsahu, prázdná skořápka, vyjadřující jen vás a to, co je ve vašem srdci, vaši představu o Bohu, ALE NE BOHA ŽIVÉHO, PRAVÉHO, VĚČNÉHO, KTERÝ JE LÁSKA, SVĚTLO, PRAVDA A ŽIVOT.
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: čt srpen 24, 2023 5:41 pm    Předmět: Re: Brusle a Magdaleno Citovat

Willy napsal:
Willy napsal:

5. vaše "katedrála" je či bude ubohá karikatura - bez Boha, bez obsahu, prázdná skořápka, vyjadřující jen vás a to, co je ve vašem srdci, vaši představu o Bohu, ALE NE BOHA ŽIVÉHO, PRAVÉHO, VĚČNÉHO, KTERÝ JE LÁSKA, SVĚTLO, PRAVDA A ŽIVOT.

Willy, ani nevíš, jak mne bolí tato tvá urážka Katedrály, když mluvíš o Katedrále jako o karikatuře bez Boha. Potvrzuje to jen to, že naše moderátorská spolupráce již bohužel není v Katedrále není možná.

Brusle7
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: čt srpen 24, 2023 5:46 pm    Předmět: Re: Brusle a Magdaleno Citovat

brusle7 napsal:
Willy, ani nevíš, jak mne bolí tato tvá urážka Katedrály, když mluvíš o Katedrále jako o karikatuře bez Boha. Potvrzuje to jen to, že naše moderátorská spolupráce již bohužel není v Katedrále není možná.

Brusle7

To není urážka Katedrály! To je popis "katedrály", kterou jste z Katedrály udělaly.
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2023 5:56 am    Předmět: Re: Brusle a Magdaleno Citovat

Willy napsal:

Willy, ad 4 - znovu opakuji - nemusíš se už na tom podílet.

Jsme přece domluveni, že budeš zbaven tohoto "břemena" v Katedrále, jak jsi již sám na mou výzvu potvrdil v článku "Willy" (tj. nebudeš zde již moderátor/správce - situace je v řešení).

Nechceme Katedrálu jako "karikaturu".
Nechceme lidské boje a útoky na členy Katedrály.
Nechceme pře/výchovu členů Katedrály (s vyhrožováním Bohem).
Nechceme žádné urážky a špinění Katedrály.
Katedrála nebyla založena pro tento záměr.

Znovu děkuji za počáteční pomoc se správou Katedrály, která již pro Katedrálu pomocí není.

Brusle7
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2023 12:01 pm    Předmět: Re: Brusle a Magdaleno Citovat

brusle7 napsal:
Willy napsal:

Willy, ad 4 - znovu opakuji - nemusíš se už na tom podílet.

Jsme přece domluveni, že budeš zbaven tohoto "břemena" v Katedrále, jak jsi již sám na mou výzvu potvrdil v článku "Willy" (tj. nebudeš zde již moderátor/správce - situace je v řešení).

Nechceme Katedrálu jako "karikaturu".
Nechceme lidské boje a útoky na členy Katedrály.
Nechceme pře/výchovu členů Katedrály (s vyhrožováním Bohem).
Nechceme žádné urážky a špinění Katedrály.
Katedrála nebyla založena pro tento záměr.

Znovu děkuji za počáteční pomoc se správou Katedrály, která již pro Katedrálu pomocí není.

Brusle7

Kdo se vás ptá, co chcete nebo nechcete? Myslíte si, že si tu můžete dělat, co chcete? Omyl.

1. Ještě břemene zbaven nejsem.
2. A i kdybych byl, kdo mi zabrání dávat sem příspěvky?
3. Znovu děkuji za počáteční pomoc se správou Katedrály, která již pro Katedrálu pomocí není. - faleš a lež

Velmi doporučuji přečíst si dnešní den ve "Škole milosti", abyste byly v obraze. Už ses podívala na video "Aktuální stav církve a křesťanstva", které se týká i "Katedrály"? Také doporučuji.

Nemůžeš určovat Bohu a Jeho služebníku, co má či nemá dělat!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: