Zaslal: st duben 29, 2026 9:49 pm Předmět: Krasobluslení s Halelujkou, nový název fóra.
brusle7 napsal:
Milko, po mnoho let jsme byly na GS na jedné straně - kdo Tě navádí k rozdělení od nás?
Kde je láska, je i tolerance, respekt k postoji druhého.
Na DF se s Magdalenou nenecháme rozeštvat proti sobě. Za tímto "skrytým" cílem (který není z Tvé hlavy, ale krouží kolem DF) je víš který duch?
Není to na DF poprvé, ventilace zla od některých lidí do moderátorek (tím nemyslím Tebe, jen info), místo sdílení o víře.
Kritika obsahu - proč ho kritici nevytvářejí lepší, nebo si nezaloží svou vlastní místnost, kde si budou psát a kde si budou moderovat po svém?
Já to lépe neumím. A nechci tu být v tlaku a neustálých úkolech, co mám řešit či na co odpovídat. Chci si sem chodit povídat a číst o Boží lásce.
Brusle7
Myslivec
A jsme u toho. Píšeš ať si založí vlastní místnost. A přesně o tom to tady je. Je to pouze o VAŠÍ společné místnosti, o VAŠÍ duální diskusi, a tak se o zdejším fóru vy dvě vyjadřujete.
Dlouhodobým obsahem je zde propagace predestinace ze strany Magdaleny a nekritické hurá sláva přitakávání Brusle. Dvě přeslazené sugarbaby ve šlehačce.
I Cizinec vás na to upozorňoval. Magdalena-Brusle-Magdalena-Brusle-Magdalena-Brusle...
Ve funkci moderátora selháváte obě dvě. Jste zaujaté, nespravedlivé, nedodržujete pravidla které po jiných tvrdě vyžadujete. Ty Brusle zcela záměrně lžeš a manipuluješ, jsi v tom přece profesionál, neustále odvádíš pozornost od pochybení Magdaleny, a nejenom od ní. Odvádíš manipulací pozornost od pochybení, které byste jiným netolerovali. Nikdo vás dvě nerozeštvává, není to možné, vy dvě dávno rozeštvané jste. Jedna s druhou věroučně nesouhlasíte, ale pro falešnou slušnost to nedáváte najevo! Vaše přátelství je stejné falešné, jako je falešné křesťanství které zde demonstrujete. S vaším způsobem diskusní megakorektnosti, byste se mohli objímat i se satanisty! Hlavně se u toho cítit dobře. To je pro vás dvě důležité. Fajne pocity..
A dlouhodobý duchovní stav tohoto fóra?
S Carevnou a její poddanou Halelujkou zde nikdo křesťansky nediskutuje, protože sebereflexi máte na nule, vyžadujete to, čeho se sami nedržíte, a stále plácáte cosi o podivné pseudolásce. Píšete o Kristu a přitom si ani jedna nejste schopná přiznat vlastní pochybení, a vlastní chyby vylháváním svádíte na jiné. Jste natolik zablokované, že ani nedokážete odpovědět na běžné otázky. Sdílení s vámi není možné. Proč?
To vy dvě Brusle a Magdaleno jste zlem tohoto fóra!
Tak, můj účet jsem vám vystavil.
Takže ještě jednou vám dvěma přeji plno krásných pocitů z vaší další pokojné duo diskuse v duchu rakovinotvorné ekumenické korektnosti plné sebeklamů a kompromisů.
Už budete mít klid, po tom co jste zde vy dvě intrikářky předvedly vás již nikdo ve vašem klubu "Krasobluslení s Halelujkou" obtěžovat nebude.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.