Zaslal: ne květen 17, 2026 5:20 pm Předmět: RADOST NA "CESTĚ S JEŽÍŠEM"
"Cesta s Ježíšem" je cesta o Radosti z toho, že nás Pán povolává, abychom šli s Ním tímto životem. Je to cesta Božího lidu, kdy za sebou bez ohlédnutí nechává ty, kterým Pán nedal křídla
Nepřítel se snaží ze všech sil, aby nám tu radost překazil.
Náš Pán a Král nás utěšuje těmito slovy:
22 Blahoslavení jste, když vás lidé budou nenávidět a když vás vyloučí, potupí a zavrhnou vaše jméno jako zlé kvůli Synu člověka
23 Radujte se v onen den a jásejte; neboť hle, hojná je vaše odměna v nebi. Vždyť totéž dělali jejich otcové prorokům
.Luk.6:21
Když vás budou tupit a pronásledovat a mluvit proti vám lživě všecko zlé kvůli mně, jste blahoslavení. Radujte se a jásejte, neboť hojná je vaše odplata v nebesích; vždyť takto pronásledovali proroky, kteří byli před vámi.
”Mat.5:11 - 12
Milí přátelé,
pokud čtete příspěvky na DF, sami vidíte, že máme důvod k radosti.
Vždyť Ježíše také nazývala elita židovského národa- farizejové a zákoníci lhářem a Belzebubem.
Rozhodli jsme se nemazat jejich příspěvky, jejich slova jednou budou svědčit proti nim na soudu.
Cesta s Ježíšem patří k úzké cestě, ale plné světla, radosti a lásky a tak to bude až do Jeho příchodu.
Podle toho se poznají děti Boží, že mají lásku jedni k druhým
Založen: Feb 04, 2004 Příspěvky: 324 Bydliště: Czech_Republic
Zaslal: út květen 19, 2026 7:04 am Předmět:
Mám pocit, že tady Brusle a Magdaléna se tváří, jakoby byly už mučednicemi. Copak nějak trpíte kvůli víře? Nikdo vás nezavírá do vězení. To, že lidé víru odmítají a tím i Pána Ježíše, je způsobeno mnohými faktory, které způsobují křesťané. Do Evropy a naší civilizace si pustili lidi s náboženstvím, které je nepřátelské vůči Kristu. Možné si mysleli, že muslimy předělají jako Židy, ale je to naopak. Když čtu, co se děje třeba v sousedním Rakousku na školách, kde začíná mladá muslimská generace převažovat na křesťany, tak si uvědomuji tu katastrofu. A podobně je to jinde v západní Evropě. A u nás? Křesťané jsou spíše spojováni se zrádci a lidmi, kteří se spojí třeba s ďáblem. Dnes nás zrazují spolčením se s potomky národa, který nás jako podlidi chtěl vyhladit. Někdy se stydím říct někde, že věřím v Krista, protože mám obavy, že mne zaškatulkují právem mezi špatné lidi. Tohle mne bolí víc než obavy z mučednictví.
Zaslal: út květen 19, 2026 7:57 pm Předmět:
Matouš 10,32-33
32Každý, kdo se ke mně přizná před lidmi, k tomu se i já přiznám před svým Otcem v nebi;
33kdo mě však zapře před lidmi, toho i já zapřu před svým Otcem v nebi. _________________ Magdalena
Zaslal: st květen 20, 2026 6:37 am Předmět:
Něco je přiznat se k víře, když budete k tomu vyzváni a něco jiného je, když druhému budete vnucovat svoji víru. To je to samé, jako, když někdo někde rozdává na rohu letáky anebo v tlampači volá, že když lidé uvěří, bude se jim dobře dařit… Obojí působí na lidi odpudivě.
Co je pro člověka dobré, se nemusí takhle nabízet. Ukázat, že věřím v Pána Ježíše se dá hlavně způsobem našeho života, obětavostí, poctivostí, empatií apod. Nikdy v minulosti nebyla křesťanství tak zprofanováno a zneužíváno jako dnes.
Zaslal: čt květen 21, 2026 6:55 am Předmět:
Ano, doba před atomovou válkou. Křesťanství se ukazuje, jak je slabé. Je stejné, jako když nezastavilo fašismus a dnes činí totéž. Nevidí nový fašismus.
Je k ničemu!!!
Ano, doba před atomovou válkou. Křesťanství se ukazuje, jak je slabé. Je stejné, jako když nezastavilo fašismus a dnes činí totéž. Nevidí nový fašismus.
Je k ničemu!!!
Celosvětová atomová válka nebude, to by se pak nemohli naplnit některá závěrečná proroctví. Lokální atomová válka jenom na některých územích pravděpodobně v Evropě je však možná. Pro některé vykladače je otázkou zda Bůh použije lidské prostředky hromadného ničení, anebo ne. Já myslím, že ne. Bůh nepotřebuje lidské zbraně, které kdyby chtěl tak se všechny ve vteřině rozpadnou na prach. Otázkou však je, zda lokální atomová válka nebude jednou z těch mnohých válek v době konce. Naše média o tom moc neinformují, ale situace kolem Kaliningradu, Litvy, Běloruska, Ukrajiny je právě v těchto dnech natolik výbušná a neexistují žádné červené bezpečnostní linky, a atomovky mohou začít lítat v podstatě kdykoliv. Takže co bude? Příchod Krista ještě předtím a záhuba hubitelů země? Biblicky jsme přesně v tomto čase:
Až přijde Syn člověka, bude to jako za dnů Noeho:
Jako tehdy před potopou hodovali a pili, ženili se a vdávaly až do dne, kdy Noe vešel do korábu, a nic nepoznali, až přišla potopa a zachvátila všecky – takový bude i příchod Syna člověka.
Tehdy budou dva na poli, jeden bude přijat a druhý zanechán.
Dvě budou mlít obilí, jedna bude přijata a druhá zanechána.
Bděte tedy, protože nevíte, v který den váš Pán přijde.
Andělé provedou selekci, jednoho přijmou a druhého zanechají. Něco takového atomovka neudělá, ta zahubí bez rozdílu všechny.
Domnívám se, že vzhledem k tomu co se ve světě děje, je den příchodu jíž blízko, takže bděme jak nás vyzývá Pán..
Tato sobota 23.5.2026 je zvláštní datum. Sešli se v ní vzácně tři biblické datace. Kdo se vyzná v Písmu ten ví.
Po tomto datumu by se měla začít rychle naplňovat závěrečná proroctví konce 7 Božích ran.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.